O le a'afiaga o le si'itia o tau o meafaitino ma tau o felauaiga i oloa e auina atu i fafo

1. Ua siisiitia le tau o mea mata

Talu ona fa'amalosia le faiga fa'aitiitiga eletise ia Setema, ua matua pa'u'ū le gaosiga o le feronikeli i totonu o le atunu'u. Ia Oketopa, o le va i le va o le eletise ma le manaʻoga i itulagi eseese sa tele pea. O kamupani nikeli na fetuunai a latou fuafuaga o le gaosiga e tusa ai ma faʻailoga o le uta eletise. O lo'o fa'amoemoe o le a fa'aalia i lalo le fa'asologa o galuega ia Oketopa.

E tusa ai ma manatu faaalia a le falegaosimea, o le tau o le gaosiga vave o le fale ferronickel ua matua faateleina ona o le siʻitia lata mai o le tau o mea fesoasoani; ma o le aʻafiaga o le faiga faʻaitiitia o le malosi na mafua ai le faʻaitiitia o le gaosiga o uta o le fale gaosimea, ma o le tau averesi ua faʻatupulaia tele pe a faʻatusatusa i le faʻaauauina o gaosiga. A fua i le tau o le maketi o lo o i ai nei, o le gaosiga vave o falegaosimea ua lata i le gau, ma ua leiloa tupe a kamupani taitasi. Mulimuli ane, na toe siitia pea lava pea le tau o u'amea. I lalo o le faiga faʻavae o le faʻatonutonuina lua o le faʻaaogaina o le malosi, o loʻo faʻaauau pea le tulaga vaivai o le sapalai o maketi ma le manaʻoga, ma o loʻo toe feagai kamupani ferronickel ma se faʻafitauli faigata. I lalo o le faʻatonuga a le tagata lava ia o le maketi, o le a faʻaosoina foi se taamilosaga fou o le suiga o tau.

2. Fa'aauau pea le si'itia o tau o uta

E le gata i le a'afia i faiga fa'avae o le si'osi'omaga ma tau o meafaitino, o suiga i tau o felauaiga e iai fo'i le tele o a'afiaga.

E tusa ai ma le Shanghai Export Container Freight Index (SCFI) na lomia e le Shanghai Aviation Exchange, ina ua maeʻa le 20 vaiaso sosoo o le siitia, o le faʻailoga fou o uta a le SCFI na pa'ū mo le taimi muamua. Na ta‘ua e le kamupani va‘a e faapea, e ui lava ua pa‘ū laititi le tau o uta i luga o le fogaeleele, ae o loo totogi pea e kamupani vaa se totogi faaopoopo o le General Rate Increase (GRI) ia Oketopa. O le mea lea, o le uta moni e manaʻomia lava ona faʻaopoopo i le GRI tau faaopoopo e avea ma fua faatatau moni o uta.

O le faʻamaʻi ua faʻalavelaveina le toe faʻafeiloaʻi o pusa. Ona o le pulea lelei o le tulaga o faʻamaʻi i Saina, o le tele o faʻatonuga na tuʻuina atu i Saina mo le gaosiga, ma mafua ai le faʻatau atu o le tele o pusa, lea na faʻateleina ai le le lava o avanoa ma pusa avanoa. O le i'uga, ua fa'aauau pea ona si'itia uta i luga o le sami.


Taimi meli: Oke-16-2021